Fosta sotie a lui Lorenzo Lamas a ridicat gradele din termometru cu o aparitie incendiara. Nu o sa ghicesti niciodata ce varsta are. Vezi cum arata din fata


Shauna Sand este o actrita originara din SUA si fost iepuras Playboy, cunoscut mai ales datorita formelor ei apetisante, dar si a casnicie cu indragitul actor al copilariei noastre, Lorenzo Lamas.


In copilarie a facut cursuri de dans, de balet si de jazz, pregatindu-se parca de atunci pentru o cariera stralucita. Nu talentul a facut-o atat de cunoscuta insa, ci corpul ei parca tras prin inel, pe care l-a promovat in cunoscuta revista de barbati Playboy.

Cu Lorenzo s-a casatorit in 1996 si i-a daruit trei copii, pentru ca mai apoi sa divorteze de el in 2002, si sa casatoreasca de inca doua ori cu barbati mult mai tineri decat ea.

Ultimul sot avea 25 de ani si a dat-o in judecata pe aceasta pentru violenta domestica, cei doi ajungand chiar la inchisoare dupa ce au facut un schimb de replici taioase si s-au lovit.

Shauna are 41 de ani si este acum in cautarea marii iubiri a vietii ei, care sa fie, de preferat, un tinerel aratos.

  • Fosta sotie a lui Lorenzo Lamas a ridicat gradele din termometru cu o aparitie incendiara. Nu o sa ghicesti niciodata ce varsta are. Vezi cum arata din fata

related posts

Modifică setările cookies