Gwyneth Paltrow, lună de miere la Paris. Camera de hotel costă 13.000 de dolari pe noapte


La ora actuală, Gwyneth Paltrow și Brad Falchuk își savurează luna de miere în Europa, în unul dintre cele mai luxoase hoteluri din lume.


Cei doi, care s-au căsătorit la sfârșitul lunii septembrie în cadrul unei ceremonii intime, și-au început vacanța în Italia. Apoi, Gwyneth și soțul ei s-au îndreptat spre Paris și și-au petrecut weekend-ul la Four Seasons Hotel George V, unul dintre cele mai scumpe hoteluri din lume. 

Citește și: Gwyneth Paltrow e o mămică mândră. Cum arată fiica ei la 14 ani

Pentru a se bucura de o lună de miere perfectă, cuplul a ales să se cazeze în apartamentul prezidențial, care costă în jur de 13.000 de dolari pe noapte. Gwyneth nu a rezistat tentației de a le arăta fanilor luxoasele camere, postând într-un Instagram Story un tur al apartamentului. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bonjour les fleurs! My favorite flower installation always in the lobby of the @fsparis

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on

Nu este de mirare că actrița a fost impresionată: camerele au băi cu marmură și cristal și duș tip ploaie, o baie turceasă, un living separat și un dormitor uriaș. Mai mult, hotelul dispune de spa, o piscină, restaurante cu trei stele Michelin și o cramă, menționează harperbazaar.com

Gwyneth și Brad au profitat de faptul că sunt la Paris pentru a vizita unele dintre cele mai cunoscute atracții turistice, aceștia fiind zăriți inclusiv la Louis Vuitton Foundation, un muzeu localizat la câteva sute de metri de hotelul lor. 

Gwyneth Paltrow și Brad Falchuk s-au căsătorit în Hamptons, pe lista oaspeților aflându-se Robert Downey Jr, regizorul Steven Spielberg și prietena miresei de mai bine de 20 de ani, actrița Cameron Diaz.

Foto: Getty, Instagram

related posts

Modifică setările cookies