Imagini de colectie din arhiva lui Mircea Radu. Cum arata prezentatorul in urma cu 13 ani


Mircea Radu a fost si este unul dintre cei mai ravniti burlaci din Romania. Cu un aer misterios si un zambet cuceritor, el a facut dintotdeauna furori printre doamne si domnisoare, iar noi am gasit cateva poze de arhiva prezentatorului pe care sigur nu le-ai mai vazut pana acum.


Cu parul pieptanat pe o parte, imbracat in costum si extrem de serios, un Mircea Radu vizibil mai tanar mediteaza intens intr-o gradina interioara, spre deliciul sutelor de admiratoare.

Vedeta TV care s-a remarcat ca prezentator de stiri a facut pozele in anul 1999, pe vremea cand inca realiza emisiuni la Televiziunea Nationala.

Un adevarat cuceritor, Mircea si-a socat fanele in urma cu o luna cand, o presupusa declaratie a sa conform careia ar fi gay a zguduit lumea mondena. Ulterior, vedeta a lamurit misterul si a zis ca totul a fost greseala, el fiind un heterosexual convins.

Ziaristul de la care a pornit intreaga problema a explicat ca a trimis un sms lui Mircea Radu pentru a discuta pe acest subiect si a primit raspunsul care a facut valva in toata presa.

Pana la urma s-a dovedit ca acela nu mai era numarul prezentatorului TV, iar o alta persoana s-a dat drept acesta.

  • Imagini de colectie din arhiva lui Mircea Radu. Cum arata prezentatorul in urma cu 13 ani

related posts

Modifică setările cookies