Imaginile care te emotioneaza de fiecare data. Madalina Manole, in momentul de la "Dansez pentru tine" pe care nu il vom uita niciodata


Madalina Manole a fost si este una dintre cele mai iubite cantarete din Romania. Chiar daca, din pacate, nu se mai afla printre noi, muzica ei ne-o aduce mai aproape si ne aminteste de perioada in care ne puteam bucura cu adevarat de vocea ei minunata.


Cel de-al XIII-lea sezon al emisiunii “Dansez pentru tine” se apropie, motiv pentru care am devenit nostalgice si ne-am uitat la cateva materiale video din editiile anterioare care ne-au impresionat si incantat deopotriva.

Trecand prin imaginile de arhiva nu am putut sa nu ne emotionam la revederea frumosului duet pe care Stefan Banica Jr. si frumoasa Madalina Manole l-au facut in cel de-al IX-lea sezon al indragitului show.

Invitata special de prezentatorul emisiunii pentru a sustine un moment muzical impreuna cu el, Madalina a interpretat cu talentul si pasiunea care o caracterizau melodia “It’s a heartache” a lui Bonnie Tyler.

Comentariile valoreaza prea putin in comparatie cu superbele imagini asa ca va lasam si pe voi sa va bucurati de ele. Ceea ce stim sigur este ca pe Madalina Manole, fata cu parul de foc, nu o vom uita niciodata.

"Dansez pentru tine" incepe la ProTV pe 26 octombrie, de la 20:30. In cel de-al XIII-lea sezon ghinioanele se sparg pe ringul de dans, in ritmul muzicii, al coregrafiilor spectaculoase si-al inimilor concurentilor si-ale vedetelor, care bat la unison pentru acelasi vis.

related posts

Modifică setările cookies