In urma cu 5 ani defila pe podiumul de moda, acum picteaza tablouri si pantofi. Gina Maican, de la model la pictorita


A incercat o cariera in modelling si televiziune, insa nu a uitat niciodata prima dragoste - pictura. Pentru cei care nu si-o mai amitesc pe Gina Maican, aceasta era o figura mondena destul de populara in urma cu 5 ani. Insa treptat s-a retras din lumea showbizului pentru a-si urma visul: acela de a avea o cariera de pictorita.


Gina Maican, 28 de ani,  a urmat liceul de arte plastice din Focsani, iar acum, dupa mai multe "rataciri", isi traieste visul. "Acum pictura este meseria mea de baza si in timp m-a ajutat sa evoluez si sa dezvolt un proiect drag mie. Este un proiect "bebelus", din februarie anul acesta. Sunt curioasa si entuziasmata de acest proiect! Este un magazin online, momentan dedicat femeilor", spune Gina, care picteaza atat tablouri, cat si pantofi.

"De la o pereche de pantofi pictati, am ajuns la zeci de perechi de pantofi din piele, care vor fi pictati. Orice femeie este fericita cand isi cumpara o pereche sau mai multe de pantofi. Acum sunt de 10 ori mai fericita pentru ca in fiecare zi sunt inconjurata de pantofi de toate culorile si texturi diferite", spune fostul model, care detine brandul Imola. Pantofii pictati de Gina sunt din piele, lucrati manual si pornesc de la 270 de lei.

Ce spune despre perioada ei ca model? "Perioada de modelling si tv a fost "cea mai frumoasa copilarie" a vietii mele. Am actionat la impuls, am facut tot ce am crezut ca pot sa fac. In aceasta perioada am invatat si am cunoscut curajul, increderea in mine, am invatat trucuri despre limbajul televiziunii, am cunoscut oameni care mi-au fost familie pentru scurte perioade de timp, am descoperit ca pot juca diferite roluri in seriale, reclame si chiar in viata mea. Televiziune este si va fi "acasa" pentru mine.

  • In urma cu 5 ani defila pe podiumul de moda, acum picteaza tablouri si pantofi. Gina Maican, de la model la pictorita

related posts

Modifică setările cookies