Iubitul nu si-a putut dezlipi mainile de pe ea. Heidi Klum, senzuala si ispititoare, intr-un bikini multicolor


Heidi Klum petrece un concediu de vis in Italia alaturi de noul iubit, cu 13 ani mai tanar decat ea. Indragostita pana peste cap, vedeta le ofera zilnic paparazzilor instantanee de senzatie.


Topmodelul international Heidi Klum traieste din plin fiorii dragostei. Blonda pare mai amorezata decat o adolescenta in preajma iubitului ei si le ofera fotografilor material valoros de cand se afla in concediu alaturi de acesta.

Vito Schnabel, tinerelul care i-a pus inima pe jar, are 28 de ani si se ocupa cu restaurare si comercializare de arta. A avut prima licitatie de arta la numai 16 ani si este un nume cunoscut printre cei pasionati de pictura. Vito nu si-a facut un renume numai printre cunoscatorii de arta. Este si un Don Juan de Hollywood, victimele sale fiind vedete consacrate, in general trecut de prima tinerete.

Cea mai recenta cucerire a tanarului este Heidi, alaturi de care a fost surprins pe insulele din Italia in ipostaze tandre si dezinhibate. Fara sutien, intr-un bikini minuscul, blonda arata si comporta ca o adolescenta in preajma partenerului, demonstrand ca farmecele ei functioneaza perfect, chiar si la 42 de ani.

Iata cele mai noi ipostaze in care au fost surprinsi de paparazzi cei doi porumbei si cat de bine arata Klum, mama a patru copii:

  • Iubitul nu si-a putut dezlipi mainile de pe ea. Heidi Klum, senzuala si ispititoare, intr-un bikini multicolor

related posts

Modifică setările cookies