Jennifer Lawrence se imbata ca sa poata filma scene de sex. Ce alte declaratii socante a facut actrita


Jennifer Lawrence a vorbit despre cum este sa filmeze scene nude sau de sex. Actrita in varsta de 27 de ani a marturisit ca este un adevarat cosmar sa se pregateasca psihic inainte de a filma scene de acest gen si ca apeleaza chiar si la alcool pentru a-si face curaj.


Jennifer Lawrence a filmat un singur film in care apare in timp ce face sex, “Passengers”, si urmeaza sa mai lanseze anul acesta un film in care apare goala. In Red Sparrow, Jennifer apare goala intr-o camera plina de oameni. Actrita a declarat: “cosmarul pe care il aveam in scoala a devenit realitate, dar nu a fos atat de rau pe cat ma asteptam. Toti au incercat sa ma faca sa ma simt atat de confortabil, incat la un moment dat cred ca am ajuns sa ii fac eu sa se simta inconfortabil pentru ca aveam senzatia ca nu mai am nevoie nici de prosop. Ma simteam sexy! Toti imi spuneau ca trebuie sa ma acopar”. 


 

#jenniferlawrence

A post shared by Jennifer Lawrence (@jenniferlawrencepx) on


 

#JenniferLawrence

A post shared by Jennifer Lawrence (@jenniferlawrencepx) on


Totusi, nu la fel de simplu i-a fost sa filmeze scenele de sex cu actorul Chris Pratt in filmul “Passengers”. Lawerence a marturisit ca s-a imbatat foarte tare inainte de a filma. Panica s-a intensificat si dupa ce a terminat scenele respective: “Am ajuns acasa si ma intrebam ce am facut. El este casatorit. A fost prima data cand m-am sarutat cu un barbat casatorit si ma simteam vinovata. Stiam ca asta este jobul meu, dar am sunat-o pe mama sa imi spuna si ea ca este ok. Ma simteam extrem de vulnerabila”. 


 

#jenniferlawrence

A post shared by Jennifer Lawrence (@jenniferlawrencepx) on


 

#jenniferlawrence

A post shared by Jennifer Lawrence (@jenniferlawrencepx) on


Dupa ce s-a iubit cu Chris Martin, fostul sot al lui Gwyneth Paltrow, Jennifer a mai avut o scurta relatie cu Darren Aronofsky, un producator american in varsta de 48 de ani, de care s-a despartit in noiembrie 2017.

  • Jennifer Lawrence se imbata ca sa poata filma scene de sex. Ce alte declaratii socante a facut actrita

related posts

Modifică setările cookies