Jessica Simpson, criticata de fani. Cum a aparut cantareata care cucerea toti adolescentii, in urma cu cativa ani


Blonda, inalta, supla, cu bust impresionant, ochi patrunzatori si zambet stralucitor. Aceasta era imaginea Jessicai Simpson atunci cand urca pe scena si reusea sa cucereasca fiecare barbat din audienta, in timp ce femeile o invidiau. Acum totul pare sa se fi schimbat, iar fanii blondei o acuza de neglijenta.


A cunoscut celebritatea in intreaga lume, insa ulterior Jessica Simpson a devenit neatenta in ceea ce priveste aspectul fizic. Dupa ce a atins greutatea de aproape 100 de kilograme in timpul sarcinii, blonda nu a mai reusit sa ajunga la formele care au consacrat-o, dar a si povestit ca nu depunde vreun efort in acest sens.


Fanii ei nu au putut sa nu observe asta si, dupa cel de-al doilea copil, cantareata s-a inscris intr-un program celebru care ii ajuta pe oameni sa slabeasca. Dieta si exercitiile nu par insa sa fie suficiente, iar Jessica a gafat la ultimele sale aparitii in public. Sigura pe ea, vedeta a imbracat o tinuta care ii lasa abdomenul la vedere, cu bluza decoltata si fusta de piele rosie, mulata.  In accesoriile pe care le-a purtat par mai degraba copilaresti, iar intregul look al cantaretei a pus-o intr-o lumina deloc favorabila.
 


Se pare ca Jessica are un anumit criteriu dupa care se ghideaza pentru a-si angaja bonele, iar unul dintre ele este aspectul fizic. Daca esti o blonda frumoasa, n-ai nicio sansa sa fii una dintre dadacele starului. Aceasta nu doreste sub niciun chip sa aiba in casa o blonda, care ar putea reprezenta o tentatie pentru sotul sau, Eric Johnson, pentru ca acesta se simte "prea atras" de blonde. :)

  • Jessica Simpson, criticata de fani. Cum a aparut cantareata care cucerea toti adolescentii, in urma cu cativa ani

related posts

Modifică setările cookies