Jorge vs.Bogdan Vladau: Cum arata femeia perfecta pentru ei si ce propuneri indecente au primit


Inca din prima editie a noului sezon al emisiunii “Dansez pentru tine”, Jorge si Bogdan Vladau sunt la cutite. Nu la propriu, ci doar in ringul de dans, pentru ca in aceasta seara se vor duela.
 


Diseara, de la 20:30, la Pro TV, vom vedea cum se descurca Jorge si Bogdan la dansul in ploaie, la cabaret si la salsa. Insa pana atunci, poti afla cum arata pentru ei femeia perfecta, ce propuneri indecente au primit de la fane si cum reusesc sa se mentina in forma.

Jorge stie deja cum trebuie sa arate  femeia perfecta pentru el: este obligatoriu indrazneata si comunicativa. Bogdan in schimb, nu a intalnit-o inca, dar spune ca e dispus sa o mai astepte.

Tot la capitolul femei, Jorge declara ca nu le suporta pe cele baietoase, care nu se ingrijesc. Pe Bogdan, insa, cel mai tare il deranjeaza falsitatea unei femei.

La un detaliu cel putin, duelistii de la "Dansez pentru tine" s-au pus de acord: pentru amandoi conteaza aspectul fizic al femeii de langa ei.

“Din start, primul lucru la care ma uit la o femeie este decolteul",spune Jorge. “Toti barbatii cauta frumusetea unei femei, am fi ipocriti daca nu am recunoaste. Pentru mine e important sa fie inalta si sa aiba ochi frumosi,” a declarat Bogdan.

Vezi in materialul video ce ii deranjeaza cel mai tare pe Jorge si pe Bogdan la o femeie, dar si ce propuneri indecente au primit de la fane.

Si nu uita sa iti votezi favoritul in aceasta seara, la Dansez pentru tine. Daca vreo ca Jorge si Liliana sa ramana in competitia visurilor, trimite un sms la 1278 cu textul Jorge, sau suna la 0900 760 606.

Daca trimiti un sms la 1278 cu textul Bogdan, sau suni la 0900 760 606, visul  Anei Maria si al lui Bogdan Vladau va merge mai departe in concurs.
 
 

related posts

Modifică setările cookies