"Mi-am pierdut virginitatea la 16 ani, pe scaunul din fata al unui Volvo". Dezvaluirile fara perdea facute de Katy Perry


Este una dintre cele mai mari dive din industria muzicala americana si nu se sfieste sa faca declaratii fara perdea in interviuri. Iata ce marturisiri sincere a facut Katy Perry.


Katy Perry isi etaleaza bustul generos de fiecare data cand are ocazia, si ne asigura ca nu l-a modificat in niciun fel. Mai sincera ca niciodata, Katy a vorbit chiar deschis despre cateva dintre cele mai intime momente ale vietii ei, printre care divortul de Russel Brand, relatia cu John Mayer si prima noaptea de dragoste din viata ei. Iata ce a declarat:

Despre cum a ajuns detinatoarea celor mai sexy sani din industria muzicala americana: Stateam intr-o seara intinsa in pat si ma uitam la picioarele mele si am inceput sa ma rog la Dumnezeu. I-am spus, "Doamne, te rog sa faci ca intr-o zi sa am sanii suficient de mari ca atunci cand stau intinsa, sa nu-mi mai vad picioarele." La 11 ani, Dumnezeu mi-a aratat ca mi-a auzit rugile. Pe atunci n-aveam de unde sa stiu ca mi se vor lasa pana la axile.

Despre relatia Katy Perry - John Mayer: Trebuia sa ma maturizez ca sa ajung in acest punct. In acest moment trec printr-o perioada minunata.

Despre divortul Katy Perry - Russel Brand: Mi-a trimis un SMS ca vrea divortul in timp ce eu eram in turneu. Nu venise nici macar o data sa ma viziteze.

Despre corpul 100% natural al lui Katy Perry: Nu am nicio operatie estetica. Nu nas, nu barbie, nu obraji, nu sani. Mesajele mele de incurajare pentru fetele care nu se simt bine in pielea lor sunt 100% reale. Trebuie sa se iubeasca asa cum sunt.

Despre momentul in care Katy Perry si-a pierdut virginitatea: Aveam 16 ani, s-a intamplat pe scaunul din fata al unui Volvo si ascultam albumul Grace al lui Jeff Buckley.

  • Mi-am pierdut virginitatea la 16 ani, pe scaunul din fata al unui Volvo . Dezvaluirile fara perdea facute de Katy Perry

related posts

Modifică setările cookies