Keira Knightley o critică dur pe Kate Middleton. Care este motivul


Actrița Keira Knightley (33 de ani) semnează un eseu feminist în care o critică pe Ducesa de Cambridge.


Kate Middleton este soția prințului William și mama a trei copii: prințul George (5 ani), prințesa Charlotte (3 ani) și prințul Louis, care s-a născut în luna aprilie a acestui an.

Citește și: Dacă Prințul William are 1,90 m, ce înălțime are Kate Middleton?

Acum, Keira Knightley a scris un eseu pentru volumul ”Feminists Don’t Wear Pink and Other Lies” în care remarcă faptul că apariția lui Kate în public, la câteva ore după ce născuse cel de-al doilea copil, promovează o imagine nerealistă despre maternitate.

”A ieșit din spital șapte ore mai târziu, cu machiaj impecabil și pantofi cu toc. Chipul pe care lumea dorește să-l vadă... Nu arăta. Nu spune. Stai acolo cu fetița ta în brațe, să fii pozată de fotografi bărbați”.

Actrița, care are o fiică, Edie, cu soțul ei, James Righton, a comparat imaginea lui Kate de după naștere cu propria sa experiență. Aceasta a descris momentul în care a născut, oferind, cu sinceritate, detalii grafice. ”Vaginul meu s-a desfăcut. Ai ieșit cu ochii deschiși. Cu brațele în aer. Țipând. Îmi amintesc voma, sângele, cusăturile”.

Cartea ”Feminists Don’t Wear Pink and Other Lies” include și un eseu scris de actrița Gemma Arterton.

Cu toate acestea, nu toată lumea este de acord cu Keira, inclusiv unii utilizatori de Twitter.

„Unele femei preferă să țină lucrurile murdare pentru ele. Nu le mai faceți de râs doar pentru că sunt diferite față de voi”, a scris cineva. 

Altcineva a sărit în apărarea Keirei: ”Ea nu o critica personal pe Kate, ci mai degrabă faptul că familia regală și societatea nu vor să vadă cum arată, în realitate, o naștere”, consemnează Express.co.uk. 

Foto: Getty

  • Keira Knightley o critică dur pe Kate Middleton. Care este motivul

related posts

Modifică setările cookies