Kylie Minogue, fără machiaj la 50 de ani. Cum arată, cu adevărat, vedeta


Kylie Minogue a publicat pe Instagram o fotografie în care apare fără machiaj. 


Cântăreața de origine australiană s-a aflat în Cuba zilele trecute pentru filmarea unui nou videoclip și nu a ratat ocazia să publice o o fotografie "all natural". 

"Fără lumini, fără echipa... fără machiaj", a scris Kylie sub imagine.


Vedeta a declarat pentru Daily Mail că regizorul a reușit să o convingă cu greu să îl lase să îi facă fotografia, dar că, în final, i-a plăcut atât de mult rezultatul, încât a decis să o arate tuturor fanilor ei. 

Kylie filmează în Cuba videoclipul pentru piesă "Golden", care va fi unul destul de neconvențional, filmat în totalitate cu telefonul mobil.

Recent, ea a mai declarat pentru The Sun, întrebată fiind cum e viață la 50 de ani: "Viață la 50 e mult mai bună! Mă simt minunat!" 

În ceea ce privește viața personală, după nenumărate relații eșuate, Kylie Minogue pare să-și fi găsit fericirea din nou. Ea s-a cuplat chiar la începutul lunii cu Paul Solomons, creative director pentru ediția americană a revistei pentru bărbați GQ.

Cei doi sunt împreună de doar câteva luni, dar se pare că relația avansează cu pași repezi, dovadă fiind și faptul că Minogue a ales să publice o fotografie cu ei doi pe Instagram.

Fotografia a fost făcută la ziua artistei, care a împlinit de curând 50 de ani. 

Minogue și-a început ascensiunea publică cu un rol în serialul australian ,,Neighbours”. După succesul primelor două single-uri, ,,Locomotion” - care a ocupat primul loc în topul australian timp de șapte săptămâni - și „I Should Be So Lucky”, Kylie a ales să se concentreze exclusiv asupra muzicii.

Hituri precum ,,Where the Wild Roses Grow”, în duet cu Nick Cave, ",,Spinning Around”, ,,Kids”, în duet cu Robbie Williams, ,,On a Night Like This”, ,,Can't Get You Out of My Head”, ,,În Your Eyes”, ,,Love At First Sight”, ,,Come Into My World”, ,,Slow” și ,,I Believe în You” i-au adus lui Kylie vânzări de peste 60 de milioane de albume în întreagă lume și numeroase premii. Artista a concertat la București, în 2008, în cadrul turneului KYLIEX2008.

  • Kylie Minogue, fără machiaj la 50 de ani. Cum arată, cu adevărat, vedeta

related posts

Modifică setările cookies