La 18 si 20 de ani sunt probabil cele mai influente surori celebre. Cum arata in costumele de baie pe care le-au lansat


Ele sunt unele dintre cele mai cunoscute tinere din showbiz, daca nu chiar cele mai cunoscute, iar asta pentru ca pe langa familia renumita din care fac parte si faptul ca sunt frumoase, au reusit si sa-si cladeasca afaceri de la o varsta frageda.


Kylie si Kendall Jenner si-au lansat de data aceasta o linie de costume de baie personalizate, in care au si pozat, dat fiind ca amandoua se pot lauda cu corpuri de modele.

Kendall, in varsta de 20 de ani, este model si pozeaza pentru case de moda renumite, in timp ce Kylie, sora ei de 18 ani, nu cocheteaza atat de mult cu prezentarile fashion, cat cu afacerile. Tanara are deja propria gama de rujuri, gama Kylie Hair Kouture de peruci si extensii.


Bruneta chiar a declarat in trecut ca petrece 3 pana la 4 ore pe zi studiind, dupa care lucreaza, afirmand ca este destul de ocupata pe durata intregii zile.

Imaginile cu surorile Jenner in propriile costume de baie arata suficient de interesant incat sa credem ca vor seta trendul anul acesta pentru toate adolescentele. 

Vezi si tu imaginile mai jos si spune-ne parerea ta intr-un comentariu:

  • La 18 si 20 de ani sunt probabil cele mai influente surori celebre. Cum arata in costumele de baie pe care le-au lansat

related posts

Modifică setările cookies