La 65 de ani, la fel de cuceritor ca la 20. Dupa ultima sa operatie estetica, Mickey Rourke s-a afisat cu iubita sa


Nu cu mult timp in urma aparea pe patul de spitalul, alaturi de medicul sau estetician, plin de bandaje pe fata. Noul lui nas, menit sa il faca ,,mai dragut" pare ca a si dat rezultate, pentru ca Mickey Rourkes-a afisat la bratul iubitei sale, un superb model.


Cand toata lumea credea ca acea etapa s-a terminat si operatiile estetice fac parte din trecut, actorul si-a facut inca o interventie la nas. Intr-o poza publicata recent pe Instagram, Mickey apare bandajat, pe un pat de spital, iar langa imagine sta scris „lmediat dupa operatie, alaturi de Dr. Dhir. Acum, sunt din nou frumos (lol). Mai am una de facut.”, lasand sa se inteleaga faptul ca nu se opreste aici cu operatiile estetice.

Frumos sau nu, un lucru este clar: donjuan-ul Hollywood-ului are o iubita superba. La scurt timp dupa aceasta imagine, Rourke a aparut la bratul blondei model, Anastassija Makarenko, care ii sta alaturi inca din 2009.Un adevarat sex-simbol, despre Mickey Rourke se spune ca ,,daca ar fi decedat, ar fi fost mai celebru si mai ravnit decat James Dean", insa o parte dintre fanii sai nu aprecieaza deloc faptul ca Rourke nu isi accepta varsta si nu imbatraneste cu demnitate.
 
Din pacate pentru el, chipul i-a ajuns de nerecunocut din cauza injectiilor cu Botox si a lifting-urilor faciale pe care le-a facut constant. Procedurile chirurgicale si-au pus amprenta asupra fetei, transformandu-l intr-o umbra a bad-boy-ului de odinioara, cu ochii verzi, vocea sexy, zambetul usor ironic si parul dat cu gel pe spate, care i-au adus statutul de sex simbol la Hollywood.


Mai multe imagini in galeria foto de mai jos: 
  • La 65 de ani, la fel de cuceritor ca la 20. Dupa ultima sa operatie estetica, Mickey Rourke s-a afisat cu iubita sa

related posts

Modifică setările cookies