Lady Gaga s-a logodit. Iubitul ei este cu 17 ani mai în vârstă


Recent, Lady Gaga (32 de ani) a dezvăluit că, în curând, urmează să se căsătorească.


Luni seară, Lady Gaga a fost premiată în cadrul ceremoniei Women In Hollywood Awards și, cu această ocazie, artista de 32 de ani a confirmat că a fost cerută în căsătorie.

Citește și: Lady Gaga, dezvăluiri despre începuturile sale în muzică. De ce au obligat-o producătorii să își facă operații estetice 

Protagonista filmului A Star Is Born este împreună cu Christian Carino de peste un an și, de ceva vreme, poartă un inel de logodnă cu diamante.

Vedeta a făcut furori pe covorul roșu, apărând într-un costum bărbătesc supradimensionat, semnat Marc Jacobs, din colecția de primăvară/vară 2019. În timpul discursului pe care l-a ținut la eveniment, aceasta i-a mulțumit ”logodnicului Christian”, care se afla în public și chiar a pozat alături de ea.

Lady Gaga a mai fost și în trecut logodită cu actorul Taylor Kinney, cunoscut din serialul ”Pompierii din Chicago”, însă aceștia au ales să se despartă definitiv înainte de nuntă.

În timpul discursului pe care l-a ținut la primirea premiului, Lady Gaga a ținut să precizeze motivul pentru care a preferat să apară într-un costum bărbătesc. 

Femeile sunt concurente într-un uriaș concurs de frumusețe menit să le întoarcă pe una împotriva celeilalte doar pentru plăcerea publicului. În calitate de supraviețuitoare a unui abuz sexual, în calitate de femeie care nu este încă suficient de curajoasă pentru a spune numele atacatorului, în calitate de femeie care trăiește cu dureri cronice, în calitate de femeie care a fost învățată de mică să asculte ceea ce-i spun bărbații să facă, am decis astăzi că vreau să-mi recapăt puterea. Astăzi, port pantaloni”.

Foto: Getty
  • Lady Gaga s-a logodit. Iubitul ei este cu 17 ani mai în vârstă

related posts

Modifică setările cookies