Look-ul zilei: Blake Lively a impresionat cu o impletitura superba. Coada pe care isi vor dori sa o copieze toate fanele


Fosta Gossip Girl a publicat in urma cu putin timp o serie de imagini care le-au impresionat pe fane. Blake a apelat la o impletitura spectaculoasa pentru a transforma o iesire in natura intr-un adevarat spectacol.


Stilistul Rod Ortega a pozat-o pe actrita in varsta de de 28 de ani la scurt timp dupa ce i-a realizat una dintre cele mai spectaculoase impletituri: cu toate ca era in mijlocul naturii, pregatindu-se pentru cel mai recent film in care joaca, "The Shallows", look-ul ei parea rupt din revistele glam.

Impletiturile sunt un must-have de cateva sezoane incoace si se pare ca vor fi in tendinte si in perioada urmatoare. Daca odata doar fetitele erau fericitele posesoare a unor impletituri simple, care aveau doar rolul de a respecta conditiile impuse de doamna invatatoare, astazi acest tip de coafura este in voga in randul tuturor femeilor, mai ales daca ele sunt celebre.


Nu o data Blake a apelat la acest tip de coafura pentru aparitiile publice, ea incurajandu-si stilistii sa ii impleteasca des suvitele si sa-i ofere un look diafan, care o prinde de minune. Iata si alte modele care au aratat perfect cu tinutele alese de ea:

  • Look-ul zilei: Blake Lively a impresionat cu o impletitura superba. Coada pe care isi vor dori sa o copieze toate fanele

related posts

Modifică setările cookies