Mai ceva ca o adolescenta. Heidi Klum, surprinsa in ipostaze hot alaturi de iubitul cu 13 ani mai tanar


Topmodelul international Heidi Klum formeaza un cuplu cu Vito Schnabel, un tanar in varsta de 28 de ani care se ocupa cu restaurare si comercializare cu opere de arte. Cei doi au fost surprinsi in ipostaze tandre de paparazzi.


Prin dormitorul lui Vito au trecut o multime de femei celebre, inclusiv controversata Demi Moore. Un mare iubitor de dive putin mai in varsta decat el, afaceristul se lauda acum cu Heidi Klum, alaturi de care formeaza un cuplu de cateva luni.

Recent, paparazzi i-au surprins in ipostaze tandre pe cei doi, in timpul unui meci. Folosindu-se de farmecele personale, Heidi a incercat sa-l tina ocupat pe mai tanarul partener, care i-a raspuns la gesturile de afectiune si a ignorat prezenta paparazzilor.

Klum a inceput relatia cu Schnabel la scurt timp dupa ce s-a despartit de bodyguard-ul familiei si imediat dupa ce tabloidele incepusera sa scrie ca s-ar fi impacat cu Seal, fostul sot. 

Cu toate ca reporterii mondeni scriau ca fostii soti au inceput sa petreaca din nou timp impreuna de dragul copiilor, ba chiar ca intalnirile constante se transformau in cine prelungite si mai apoi in invitatii de a petrece noptile impreuna. Heidi nu i-a mai dat insa o noua sansa lui Seal.

Topmodelul era la inceput de relatie cu Vito, alaturi de care pare tot mai fericita, asa cum o demonstreaza imaginile de mai jos:

  • Mai ceva ca o adolescenta. Heidi Klum, surprinsa in ipostaze hot alaturi de iubitul cu 13 ani mai tanar

related posts

Modifică setările cookies