Mai sexy de atat nu se poate. Demi Lovato si Olivia Cuplo, in rochii indraznete din piele. Cui ii sta mai bine?


Putine femei au curajul sa poarte rochii din piele, de teama ca nu cumva acest gen de material sa nu le scoata in evidenta micile imperfectiuni ale trupului. Insa atunci cand si o silueta de castigatoare de Miss Univers, nu iti faci astfel de probleme. Castigatoarea Miss Universe 2012, Olivia Culpo, arata fabulos intr-o astfel de tinuta. Insa acelasi lucru se poate spune si despre Demi Lovato.


Olivia Culpo, Miss America si Miss Univers 2012, are un trup fabulos si se imbraca in asa fel incat toata lumea sa constientizeze acest lucru. Fosta iubita a lui Nick Jonas a aratat spectaculos intr-o superba rochie din piele, portocalie. 

Superba tinuta i-a evidentiat picioarele interminabile, puse in valoare cu o superba pereche de pantofi nude, cu toc.

Tot o tinuta de piele, insa total diferita de cea a Oliviei, a ales si Demi Lovato la cea mai recenta aparitie publica. Cantareata si-a etalat silueta de care este mai mandra ca niciodata intr-o rochie sexy mulata, din piele neagra. "Arat atat de sexy si am sa profit la maximim de lucrul acesta", este cea mai recenta declaratie a vedetei care ani de zile a suferit din cauza felului in care arata.

"Vreau sa arat lumii intregi ca poti trece de la tulburari de alimentatie si ura fata de propriul corp la a avea curajul de a aparea in lenjerie intima pe coperta unei reviste. Este posibil", a spus vedeta.

  • Mai sexy de atat nu se poate. Demi Lovato si Olivia Cuplo, in rochii indraznete din piele. Cui ii sta mai bine?

related posts

Modifică setările cookies