Mama lui Priyanka Chopra a împărtășit câteva detalii inedite despre logodna fiicei sale cu Nick Jonas: "Este calm și matur."


Cu postările despre logodnă de pe Instagram, care au strâns peste 10 milioane de  aprecieri este clar că lumea este mai mult decât la bord cu alegerea viitorului soț al Priyanței Chopra - dar ce crede cu adevărat mama ei despre Nick Jonas?

 


Madhu Chopra și-a  spus părerea sinceră, dar și câteva câteva detalii intime despre recenta ceremonie de logodnă  din India a cuplului.
 

Potrivit acesteia, va mai trece ceva timp până când Priyanka și Nick se vor îndrepta oficial spre altar.: "Nu au stabilit încă nunta. Este prea devreme ... Ambii  sunt implicați în mai multe proiecte profesionale pe care trebuie să le finalizeze. Ma mai trece ceva timp până vor decide unde vor și când vor. "În weekendul trecut, Nick și părinții lui au călătorit în India, unde familia Jonas s-a alăturat familiei Chopra pentru o ceremonie indiană tradițională pentru a-și uni familiile și pentru ritualurile de logodnă. A urmat o petrecere de pomină.


Citește și: E considerata plinuta dupa standardele Hollywood, dar la Bollywood este o zeita. Priyanka Chopra, surprinsa la plaja 


 

 

 

Taken.. With all my heart and soul..

O postare distribuită de Priyanka Chopra (@priyankachopra) pe


Deocamdată, nu se cunosc intențiile cuplului, dar  se pare că mama lui Priyanka va fi destul de supărată dacă vor opta pentru altceva decât o nuntă mare, indiană, cu fast . Întrebată ce crede că ar putea alege, Madhu a spus: "Vreau cu siguranță o nuntă tradițională indiană. Asta e singura mea dorință. Am început ceremonia cu un puja (ritual de rugăciune), care este important pentru mine. Sunt o mama moderăa, dar in suflet sunt destul de conservatoare ", a spus femeia.

Din fericire, se pare că Nick a trecut testul deja, deoarece comportamentul său respectuos la ceremonie a convins-o pe viitoarea soacră  "Nick s-a bucurat de rugăciuni în timpul pujei. Acesta a fost un lucru nou pentru el și el a luat-o în serios ", a mărturisit ea. 


 

Mama lui Priyanka a adăugat: "Nick este calm și matur. Este o persoană minunată și toată lumea din familie îl iubește. E atât de politicos și respectuos față de bătrâni. Ce si-ar mai dori o mamă?!! ", a mai spus ea.


  • Mama lui Priyanka Chopra a împărtășit câteva detalii inedite despre logodna fiicei sale cu Nick Jonas: Este calm și matur.

related posts

Modifică setările cookies