Mama sau fiica? Kris Jenner si Khloe Kardashian, una mai sexy ca alta la un eveniment monden


Khloe Kardashian a suferit una dintre cele mai radicale transformari de la Hollywood in ultimii ani. Din "ratusca cea urata" a familiei, Khloe este, in prezent, cea mai laudata dintre surorile Kardashian, inspirandu-le pe milioanele sale de fane de pe Instagram. A avut ambitie sa slabeasca, iar acum este o prezenta constanta in topul celor mai sexy femei din showbizul international. Nici mama sa nu este mai prejos :) 


Khloe Kardashian si Kris Jenner au fost atractia serii la un eveniment monden care a avut loc in Los Angeles. Vedeta de reality show si-a facut aparitia intr-o pereche de skinny jeans cu talie inalta, insa piesa vestimentara care a atras cele mai multe priviri a fost body-ul din dantela neagra. Ca si sora sa, Kim, Khloe a indraznit sa poarte o piesa care isi are locul in dormitor in public.

Ca si accesorii, Khloe a purtat nelipsitele chockere, iar ca hairstyle, a preferat un wet look. Vedeta si-a definitivat look-ul cu o pereche de sandale cu blanita.

Si mama sa, Kris Jenner, a avut un look la fel de cool si sexy. In varsta de 60 de ani, aceasta a purtat o pereche de skinny jeans taiati pe toata suprafata piciorului.

Blugii cu rupturi sunt preferatii surorilor Kardashian. Si Kourtney, care a lipsit totusi de la eveniment, a fost surprinsa intr-o astfel de pereche cool.

  • Mama sau fiica? Kris Jenner si Khloe Kardashian, una mai sexy ca alta la un eveniment monden

related posts

Modifică setările cookies