Mario Casas, sexy la plaja. Cum si cu cine si-a sarbatorit ziua de nastere actorul din "Tres metros sobre el cielo"


In urma cu doua saptamani, Mario Casas si-a luat familia si iubita si a calatorit in Statele Unite ale Americii, unde si-a propus sa-si sarbatoreasca ziua de nastere. Cei 30 de ani "l-au prins" pe starul din "Tres metros sobre el cielo"in Las Vegas.


Pentru a marca aceasta trecere speciala a vietii lui, Mario a vrut sa faca ceva special: sa strabata toata coasta de est a Statelor Unite ale Americii si sa-si tina fanii la curent cu aventurile prin care trece. Alaturi de el in aceasta aventura au fost o parte din membrii familiei - sora lui, Sheila si partenerul ei -, dar si iubita actorului, Berta Vazquez.

Starul din "Tres metros sobre el cielo" vine dintr-o familie cu trei frati si o sora. El este cel mai mare, iar in ordine, vin Sheila (29 de ani), Christian (24 de ani), Oscar (18 ani) si Daniel (2 ani). Mario este foarte apropiat de ai lui si, cu toate ca are foarte mare succes, locuieste in continuare cu parintii si fratii lui, ba chiar a renuntat la serviciile impresarului (acelasi care a lansat-o pe Penelope Cruz), pentru a-si lasa cariera pe mainile surorii lui si a celui mai mare dintre frati.

 

con @mario_houses ???? by @berta_vazquez_

A photo posted by mfcuba (@mfcuba) on

 

HOLLYWOOD! @mfcuba @berta_vazquez_ @mario_houses

A photo posted by Sheila Casas (@sheila.casas) on

 

Mírame bella! @sheila.casas ???? by @mario_houses

A photo posted by mfcuba (@mfcuba) on


In ceea ce o priveste pe femeia din viata lui, la scurt timp de la despartirea de Maria Valverde, actorul a inceput sa filmeze pentru un nou proiect, "Palmeras en la nieve", si a simtit parca un deja-vu: a inceput sa se indragosteasca de partenera lui de pe platouri, Berta Vázquez.

 

A photo posted by Mario Casas (@mario_houses) on

 

Lo que pasa en las Vegas, se queda en Las Vegas. #felices30mario !!!! ;) @sheila.casas @mfcuba @mario_houses

A photo posted by Vazquez_Berta (@berta_vazquez_) on

 

Felicidades macho - eres un caballo de primera clase man! @mario_houses @berta_vazquez_ @sheila.casas #30

A photo posted by mfcuba (@mfcuba) on


Despre ea a declarat: "Are toate calitatile necesare pentru a deveni o mare actrita. Demonstreaza cat e de talentata in acest film, iar eu am avut o multime de invatat de la ea", a spus Casas, topit. Nici mulatra cu trup de zeita nu s-a sfiit sa ii faca complimente iubitului: "A fost simplu si extrem de placut sa lucrez cu Mario. E o persoana care ia lucrurile foarte in serios si ii inspira pe cei din jur sa procedeze la fel".

related posts

Modifică setările cookies