Luisana Lopilato, soția cântărețului Michael Buble, mămică pentru a patra oară


Cântărețul canadian a ales să dea vestea cea bună într-un mod deosebit: în videoclipul noii sale piese muzicale, “I'll Never Not Love You”, a inserat o scenă în care actrița argentiniană Luisana Lopilato își lasă burtica la vedere.


Noul videoclip este un omagiu adus primei întâlniri dintre Michael și Luisana pe platourile de filmare a piesei “Haven't Met You Yet” realizată în 2009. Cei doi sunt căsătoriți din 2011 și au împreună trei copii: Noah (8 ani), Elias (6 ani) și Vida (3 ani).

Videoclipul conturează frumoasa lor poveste de dragoste, din momentul în care s-au întâlnit pentru prima dată și și-au dat seama că sunt făcuți unul pentru celălalt.

Familia lor a trecut printr-o încercare devastatoare: în 2016, primul lor copil, Noah, care avea doar trei ani la acea vreme, a fost diagnosticat cu cancer la ficat. Pentru a se dedica lui, cântăreața și actrița și-au anulat toate angajamentele.

Din fericire, după luni întregi de tratament sosise cea mai așteptată veste: boala era în remisie completă. „Parcă am fost în iad. Am crezut sincer că nu o să mai revin niciodată în muzică. Familia este ceea ce contează cu adevărat. Sănătatea copiilor mei se află pe primul loc”, mărturisea la acea vreme artistul după recuperarea fiului său. „Când ai suferit cu adevărat, înveți să trăiești o viață mai profundă și mai plină”, a mai declarat Michael Buble pentru publicația online TMZ.

Vezi și:

Wine Trips România S2E11 | Pe urmele turismului viitorului, la Biniște și Cai

  • Luisana Lopilato, soția cântărețului Michael Buble, mămică pentru a patra oară

related posts

Modifică setările cookies