Mihai Mărgineanu, atac la Bianca Drăgușanu, după reclama acesteia la un studio de chat


Finalul lunii aprilie a readus-o în centrul atenției pe Bianca Drăgușanu, care a pornit un adevărat scandal în mediul online.


Vedeta a devenit imaginea unui studio de videochat, iar Bucureștiul a fost „luat cu asalt” de afișe pe care apar o fotografie cu Bianca Drăgușanu și mai multe mesaje prin care aceasta îi îndeamnă pe români să își schimbe job-ul.

Imediat după ce reclamele s-au viralizat, aproape toată lumea din mediul online a pus-o la zid pe vedetă, din cauza campaniei de promvoare. „Salariului tău îi lipsește o cifră? Schimbă-și jobul”, „Zici că nu le poți avea pe toate? Schimbă-și jobul” și „Ai văzut Parisul doar în filme? Schimbă-și jobul” sunt doar câteva dintre mesajele care i-au supărat pe bucureșteni și pe internauți.

„Înțeleg, ea ca ea, că o face pentru bani. Dar voi, cei care vă ocupați cu reclamele de pe stâlpi și ați fost de acord cu aceste reclame, nu v-ați gândit ce impact emoțional pot avea aceste mesaje în mintea unui copil sau, mai mult, în mintea unui adolescent sărac? Mai ales după această pandemie”, a fost unul dintre mesajele din mediul online.

După câteva zile, și vedetele au pus-o la zid pe Bianca Drăgușanu pentru reclama la videochat. Iar unul dintre cei mai duri contestatari a fost nimeni altul decât Ardiles din „Las Fierbinți”, adică artistul Mihai Mărgineanu. „Această campanie publicitară, cu această domnișoară derutată, îndeamnă fetele de 18-19-20 de ani să se prostitueze”, a spus, printre altele, Mihai Mărgieanu.

 

foto: Instagram Bianca Drăgușanu

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro

Vezi și:

  • Mihai Mărgineanu, atac la Bianca Drăgușanu, după reclama acesteia la un studio de chat

related posts

Modifică setările cookies