Miss Universe 2015 si Gianluca Vacchi, surprinsi la plaja. Cum arata tanara care a primit coroana din greseala


Gianluca Vacchi si tanara care "aproape" a iesit Miss Univers, in 2015, au fost pozati impreuna pe plaja, iar imaginile fac inconjurul internetului. In lipsa iubitei sale, italianul celebru s-a bucurat de prezenta frumoasei columbinene. Tanara arata acum chiar mai bine decat atunci cand a fost incoronata...din greseala.


Miss Columbia a devenit, in 2015, Miss Universe, insa fericirea a tinut doar cateva minute. Cel care anunta castigatoarea celui mai celebru concurs de frumusete a citit gresit numele. Asa ca Ariadnei i-a fost luata coroana de cap si Miss Univers a devenit Pia Alonso Wurtzbach.

Desi cele doua femei au dat dovada de o eleganta extraordinara, urmaritorii concursului sau impartit in doua tabere. Multi spun ca Ariadna ar fi trebuit sa fie numita si sa ramana numita Miss Univers. Doi ani mai tarziu, modelul demonstreaza ca ar fi meritat coroana la fel de mult ca Pia. :) 

Probabil ca asa crede si Gianluca, daca ne ghidam dupa imaginile pe care le-au surprins paparazzi. Cei doi nu au fost doar vecini de sezlong, ci au parut extrem de apropiati. Atat de apropiati incat fanii italianului il acuza ca nu i-ar fi fidel iubitei lui, Giorgia.
 

 

@gianlucavacchi ????☀️????????????

A post shared by Ariadna Gutierrez (@gutierrezary) onGianluca si Giorgia formeaza, cel putin pentru moment, unul dintre cele mai iubite cupluri de pe Instagram, in ciuda faptului ca exista voci care condamna diferenta de varsta dintre ei, de 18 ani.

 

Avevo chiesto alla vita un po' di serenità e invece mi ha dato di più..Te! 3 anni di noi ❤️ @gianlucavacchi #purelove

A post shared by Giorgia Gabriele (@jogiorgiajo) on

Mai multe imagini in galeria foto de mai jos:
  • Miss Universe 2015 si Gianluca Vacchi, surprinsi la plaja. Cum arata tanara care a primit coroana din greseala

related posts

Modifică setările cookies