Moga se simte invingator in fiecare sezon Vocea Romaniei: "Imi place sa cred ca fac cate ceva pentru concurentii mei"


Marius Moga se bucura de fiecare sezon al show-ului Vocea Romaniei, chiar daca pana acum nu a castigat mult ravnitul trofeu.


Marius Moga a organizat un eveniment in studio-ul lui de inregistrari care a combinat cafeaua de calitate cu muzica buna.
"Ceaiul este dupa 5. Dimineata o cafea ca sa ma trezesc, mai ales ca sunt si tatic si mai am si studio si Vocea si trebuie sa tin pasul. Beau cam 2-3 cafele pe zi. De cand sunt tatic, oamenii se trezesc tot mai de dimineata si trebuie sa tin pasul", spune Marius Moga.


Antrenorul de la Vocea Romaniei spune ca etapa live-urilor va fi una cu totul speciala."Imprevizibiulul de Tudor o sa mai faca niste tamtam, dragutul de smiley o sa mai zica o gluma buna. O sa fie live-urile si o toata competitia o sa creasca in intensitate", a mai spus Marius Moga.

Artistul spune ca se simte castigator dupa fiecare sezon al show-ului Vocea Romaniei. "Eu zic ca anul meu e in fiecare an pentru ca imi place sa cred ca fac cate ceva pentru concurentii care sunt la mine in echipa, indiferent daca ajung sa castige sau nu".

  • Moga se simte invingator in fiecare sezon Vocea Romaniei: Imi place sa cred ca fac cate ceva pentru concurentii mei

related posts

Modifică setările cookies