Motivul greșit pentru care Melania s-a căsătorit cu Donald Trump


O carte recentă dezvăluie motivele pentru care Melania Knauss s-a căsătorit cu Donald Trump.


Melania Trump (48 de ani) este subiectul unei noi cărți, care se concentrează pe mariajul ei cu Donald Trump, actualul președinte al Statelor Unite. Volumul ”Golden Handcuffs: The Secret History of Trump’s Women” a fost lansat recent și este semnat de Nina Burleigh.

Citește și: "Melania nu are voie să vorbească cu el decât atunci când e întrebată, niciodată din propria ei inițiativă". Ce alte pretenții mai are Trump 

Astfel, conform autoarei, Melania s-a căsătorit cu Donald Trump pentru ”protecție” și pentru că avea nevoie în viața ei de o ”figură paternă”. Conform publicației People, cartea menționează: ”Totul este despre putere și protecție. Cred că avea nevoie de un bărbat puternic, o figură paternă”.

Nina Burleigh pretinde că este o prietenă veche a Melaniei, însă Casa Albă neagă că acestea două ar fi avut vreo legătură în trecut.

Continuând dezvăluirile șocante, Nina spune că, în căsnicia Melaniei cu Donald Trump, supermodelul a avut de jucat un anume rol. 

”Instalată în triplexul placat cu aur, cu magazine Tiffany și Gucci dedesubt, mașină cu șofer care să o plimbe prin Manhattan, plus casa de vară din Bedminster și conacul de iarnă din Palm Beach, Melania a uitat repede cum e să-ți faci cumpărăturile la Crate & Barrel (n.r. un magazin de mobilă accesibilă la preț)”, scrie autoarea.  ”Desigur, avea un rol de jucat... Melania era vulpița sexy din Slovenia”.

Casa Albă a publicat o declarație în care condamnă apariția cărții, susținând că toate sursele anonime citate nu sunt reale. 

Foto: Getty

  • Motivul greșit pentru care Melania s-a căsătorit cu Donald Trump

related posts

Modifică setările cookies