Motivul pentru care Hugh Jackman a fost desemnat ani la rand cel mai sexy barbat din lume


Hugh Jackman are o frumusete rebela, iar femeile sunt innebunite dupa acest gen de barbati. Extrem de masculin, cu par pe piept, cu musculatura dezvoltata, Hugh Jackman a facut furori pe o plaja din Australia.


Fiecare aparitie la plaja a lui Hugh Jackman este un motiv de mare bucurie pentru fanele sale...si nu numai. Actorul care il interpreteaza pe Jean Valjean in musicalul "Les Miserables" este renumit pentru fizicul sau si ani la rand a fost desemnat cel mai sexy barbat din lume.

Pe cat de sexy este in viata de zi cu zi, pe atat de neatragator este in rolul lui Jean Valjean, pentru care a suferit transformari radicale: a socat cu o barba lunga, haine ponosite si o tunsoare inexplicabila pe platourile de la "Mizerabilii".

Rolul lui Jean Valjean este unul din visele lui Jackman cunoscut pentru talentul sau muzical. Actorul a obtinut rolul dupa o auditie de 3 ore, insa cea care i-a impresionat pe toti a fost Anne Hathaway care o va interpreta pe Fantine si care i-a lasat in lacrimi pe cei de pe platouri cu vocea ei. 

Daca Hugh Jackman este nelipsit din topul celor mai sexy barbati, sotia sa nu se poate numi tocmai o frumusete. Cu toate astea,  cei doi formeaza un cumplu fericit, care rezista de multi ani.

Hugh si Deborra-Lee Furness s-au casatorit in 1996, la numai un an dupa ce s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului australian "Correlli", iar Jackman a marturisit ca a fost dragoste la prima vedere. Dupa ce Deborra a suferit doua pierderi de sarcina, cuplul a adoptat doi copii - Oscar Maximillian si Ava Eliot.

  • Motivul pentru care Hugh Jackman a fost desemnat ani la rand cel mai sexy barbat din lume

related posts

Modifică setările cookies