Multimilionarele din showbiz. Ce avere are fiecare membra a familiei Kardashian si cine castiga cel mai bine


Surprinzator, nu Kim este cea mai bogata membra a familiei Kardashian. Desi este cea mai celebra din tot "clanul", cele mai mari incasari le are o alta membra a familiei.


Kris Jenner, mama surorilor Kardashian, este cea mai bogata dintre toate membrele familiei, cu o avere de 104 milioane de dolari. Ea este cea care se ocupa de afacerile familiei si care negociaza "la sange" fiecare contract pentru un nou sezon al reality show-ului Keeping Up With The Kardashians. In 2015, familia si-a renegociat contractul cu postul E Entertainment, primind 80 de milioane de dolari, plus bonusuri pentru un rating bun. 

Surprinzator, Kim nu este nici pe locul 2 in topul averilor in familia Kardashian/Jenner. Caitlyn Jenner - fosta Bruce - are in conturi 85 de milioane de dolari.

De abia pe trei se regaseste Kim, care castiga bani grei din aplicatia de mobil Kim Kardashian Hollywood, din postari pe Instagram (cere cam 400.000 de dolari pe postare), aparitii la evenimente (in jur de 700.000 de dolari), dar si alte afaceri mai mult sau mai putin cunoscute ale familei. Aplicatia ei de mobil a avut incasari record de 160 de milioane de dolari, astfel incat revista Forbes a fost nevoita sa o puna pe Kim pe coperta sa, cu titlul "Noii moguli ai aplicatiilor mobile”.


Iata topul averilor in familia Kardashian/Jenner: 

Kris Jenner: 104 milioane de dolari
 

Caitlyn Jenner: 85 milioane de dolari
 
Kim Kardashian: 53 milioane de dolari
 
Khloe si Kourtney Kardashian: 16 milioane de dolari (fiecare)
 
Kendall Jenner: 4 milioane de dolari
 
Kylie Jenner: 5 milioane de dolari
  • Multimilionarele din showbiz. Ce avere are fiecare membra a familiei Kardashian si cine castiga cel mai bine

related posts

Modifică setările cookies