Nicoleta Luciu, intr-o ipostaza de nerecunoscut. Cat de mult a fost schimbata vedeta in urma unei vizite la coafor


Nicoleta Luciu a suferit o transformare radicala de look, insa este vorba doar o schimbare temporara. Vedeta a fost transformata de stilistii de la Jovsky Studio in Amy Winehouse.


Nicoleta Luciu a avut o mare surpriza cand s-a uitat in oglinda, dupa ce s-a lasat pe mana stilistilor. Vedeta a fost si ea uimita de asemanarea cu Amy Winehouse.

"Mi-ar placea sa si interpretez rolul lui Amy Winehouse, o artista extrem de talentata, daca s-ar face un film in memoria ei”, spune Nicoleta Luciu.

“Pentru ca s-au implinit 3 ani de la moartea lui Amy Winehouse ne-am gandit sa aducem si noi un mic omagiu, mi s-a parut ca Nicoleta are trasaturi potrivite si am incercat prin make up si coafura sa aducem in oglinda acest personaj. Am folosit mese pentru par si pentru a avea volumul necesar si a realiza acel coc pentru care este foarte cunoscuta, ne-am jucat cu mai multe produse de par, iar sedinta foto a fost plina de buna dispozitie”, explica hair stylist-ul Adrian Perjovschi, de la Jovsky Studio.

“Amy Winehouse este un personaj de neconfundat. Iar machiajul acesteia are o nota specifica. Linia de eyeliner puternic ingrosata si foarte alungita te duc imediat cu gandul la ea. Alunita din coltul gurii, stanga, este iarasi un semn distinctiv. Am tinut cont de toate acestea si am obtinut o Amy Winehouse foarte frumoasa, dramatica si puternica”, declara make-up artistul Cristina Barsan de la Jovsky.

  • Nicoleta Luciu, intr-o ipostaza de nerecunoscut. Cat de mult a fost schimbata vedeta in urma unei vizite la coafor

related posts

Modifică setările cookies