Nimeni nu se asepta la aceasta decizie! Vezi pe cine a ales revista Billboard "femeia anului 2012"


Ultimele 12 luni au fost extrem de agitate in viata artistei, care, desi s-a despartit de sotul ei, a reusit sa transforme aceasta despartire intr-un single de succes si un film.


 

Editorii revistei Billboard au desemnat marti femeia anului 2012, castigatoarea primind distinctia in cadrul unei gale ce va fi organizata la New York pe 30 noiembrie.

In 2012, femeia anului este cantareata pop americana Katy Perry, au hotarat editorii revistei Billboard.

Katy Perry, in varsta de 27 de ani, a reusit sa transforme despartirea ei din 2011 de actorul britanic Russell Brand in piesa de succes "Part Of Me" si intr-un film 3D intitulat "Katy Perry: Part Of Me", in care a vorbit cu franchete despre suisurile si coborasurile din viata ei privata si profesionala.

Cantareata a castigat astfel foarte multi fani, denumiti "katycats", pe Twitter si Facebook, gratie costumelor ei de scena extrem de colorate si cantecelor ei pop cu versuri facile.

Revista Forbes a plasat-o pe Katy Perry pe locul al treilea in topul cantaretelor cu cele mai mari venituri din lume, in decembrie 2011 castigurile financiare ale artistei americane fiind de 44 de milioane de dolari.

Afla mai multe de pe mediafax.ro.

  • Nimeni nu se asepta la aceasta decizie! Vezi pe cine a ales revista Billboard femeia anului 2012

related posts

Modifică setările cookies