Nina Dobrev, indragostita pana peste cap! Cum arata barbatul care a cucerit-o si ce vacanta de lux i-a oferit


Dupa retragerea din serialul "The Vampire Diaries", Nina Dobrev a avut un singur scop: acela de a se distra. Vedeta este in al noulea cer alaturi de noul iubit si petrecere o vacanta de vis alaturi de el.


Dupa ce a renuntat la rolul Elenei din serialul "The Vampire Diaries", frumoasa bruneta originara din Bulgaria a dezvaluit ca nu vrea decat sa ia o pauza si sa se distreze. Astfel, si-a planificat o excursie alaturi de cei mai buni prieteni. "Nu avem rezervari la hotel si niciun fel de plan. Tot ce stim este ca suntem sase oameni, in trei masini, cate doua persoane in fiecare autovehicul si atat", a povestit Nina. 

Tanara in varsta de 26 de ani l-a inclus si pe noul ei iubit in plan si, alaturi de el, a fost surprinsa de paparazzi mai fericita ca niciodata, semn ca a trecut peste relatia cu Ian Somerhalder si a redescoperit iubirea in bratele unui barbat care stie sa o surprinda. 

Bruneta se iubeste cu un muzician in varsta de 30 de ani, Austin Stowell, membru al trupei Whiplash. Deis au fost discreti initial, cei doi nu se mai ascund de obiectivele paparazzilor si se lasa surprinsi in ipostaze romantice, asa cum veti vedea mai jos.

Astfel, Nina a demonstrat in sfarsit ca nu sufera dupa fostul iubit, Ian Somerhalder, asa cum a scris presa. Dimpotriva! Intr-un interviu acordat Mariei Menounos, tanara in varsta de 26 de ani a dezvaluit: "Cand am auzit de nunta m-am gandit doar la faptul ca e foarte frumos ceea ce li se intampla. Ei par fericiti, iar eu sunt fericita si nu vad de ce ar fi vreo problema in aceasta privinta. Drama e in media, nu intre noi".

  • Nina Dobrev, indragostita pana peste cap! Cum arata barbatul care a cucerit-o si ce vacanta de lux i-a oferit

related posts

Modifică setările cookies