Nu i-ai mai vazut asa. Rosie Huntington-Whiteley si Jason Statham, in ipostaze romantice si tandre


Rosie si Jason formeaza unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood, iar in ciuda diferentei de varsta relatia lor este foarte puternica.


De cate ori au timp liber, cei doi incearca sa stea impreuna si sa profite de momentele de intimitate, tinand cont ca amandoi au programe incarcate si se afla in diferite colturi ale lumii.

Daca de cele mai multe ori sunt foarte discreti si incearca sa se fereasca de paparazzi atunci cand nu sunt la evenimente mondene, in urma cu cateva zile cei doi indragostiti au fost surprinsi intr-un moment de tandrete, cum nu s-a mai intamplat pana acum in public.

Dupa ce au iesit dintr-un restaurant din Londra, Jason si Rosie s-au urcat intr-un taxi, iar actorul de 48 de ani a luat in brate pe frumoasa britanica, in timp ce aceasta si-a pus capul pe umarul acestuia. 

Starul din Fast and Furious a sarutat-o romantic pe par, ipostaza fiind una rar intalnita in cazul celor doi, care prefera discretia in ceea ce priveste partea privata a vietii lor. 

In urma cu cateva zile, cu ocazia prezentei la gala de decernare a Globurilor de Aur, Rosie Huntington-Whiteley si Jason Statham au anuntat ca s-au logodit. 

  • Nu i-ai mai vazut asa. Rosie Huntington-Whiteley si Jason Statham, in ipostaze romantice si tandre

related posts

Modifică setările cookies