Nu si-a putut dezlipi mainile de pe ea. Costumul de baie care a transformat-o pe Nicole Murphy intr-o adevarata ispita


Are 47 de ani, 5 copii si un corp de milioane. Fosta sotie a lui Eddie Murphy face furori la fiecare aparitie pe plaja, iar paparazzii nu se mai satura sa o fotografieze.


Constienta de atuurile sale, Nicole a lucrat o perioada ca model, actrita si cantareata, insa succesul l-a cunoscut in 2008 cand a devenit una dintre gazdele show-ului Hollywood Exes. 

Femeia este fosta sotie a actorului Eddie Murphy si a reusit in mai putin de 5 bani sa cheltuiasca tot ce a primit de pe urma divortului. Noroc pentru ea ca nu si-a pierdut si frumusetea – aspectul fizic a ajutat-o sa isi gaseasca un nou iubit plin de bani.

Desi nu mai are chiar 20 de ani, femeia s-a distreaza la fel de tare si profita de orice ocazie pentru a le arata tuturor cat este de sexy si ispititoare.

Zilele trecute, vedeta a fost surprinsa in timp ce se relaxa o plaja din Hawaii impreuna cu partenerul ei, care nu se mai satura sa ii admira si atinga silueta care arata incredibil.

Surprinsa intr-un costum de baie sumar, aceasta a aratat de ce isi petrece o perioada lunga de timp in sala de antrenament si a demonstrat ca poate fi extrem de provocatoare, drept dovada stand pozele in care partenerul nu isi poate lua mainile de pe ea.

  • Nu si-a putut dezlipi mainile de pe ea. Costumul de baie care a transformat-o pe Nicole Murphy intr-o adevarata ispita

related posts

Modifică setările cookies