Nuntă subacvatică în Thailanda, ultima fiță de Ziua Îndrăgostiților


În mod tradițional, Valentine՚s Day (14 februarie) e ziua din an în care au loc cele mai multe nunți. În Thailanda există chiar un festival de căsătorii subacvatice, care atrage din ce în ce mai mulți amatori din întreaga lume.


Pentru îndrăgostiții cu nivelul de adrenalină peste medie, o excursie romantică într-un spațiu exotic ar putea fi completată cum nu se poate mai bine de o nuntă sub nivelul mării, la propriu.

Astfel, cine își permite o vacanță de cinci stele în Thailanda are posibilitatea de a participa la acest eveniment special, organizat în sudul țării asiatice, în localitatea Trang. Și în acest an, în ciuda coronavirusului care bântuie prin zonă, organizatorii n-au dus lipsă de aventurieri care au dorit neapărat să-și unească destinele în apele Oceanului Indian, mai exact în Marea Andaman.

Citește și Fără trandafiri şi inimioare! Simboluri mai puţin ştiute ale dragostei

După cum se poate vedea, pentru a ajunge în fața ofițerului de stare civilă, mirii sunt nevoiți să poarte peste rochia de mireasă sau peste costum echipamente profesioniste de scufundări (scuba diving). 

Gazdele din Thailanda spun că aceste nunți subacvatice au devenit un obicei în ultimii 24 de ani, iar evenimentul a fost inclus și în Cartea Recordurilor. Festivalul are programate și alte activități budiste, specifice locului și aducătoare de noroc în dragoste.

related posts

Modifică setările cookies