O femeie din China i-a socat pe medicii care au ingrijit-o. Nu le-a veniti nici lor sa creada ce a avut: "E incredibil!"


Medicii chinezi au ramas surprinsi cand au studiat cazul femeii, ei dezvaluind ulterior ca nu au mai vazut niciodata asa ceva.


O proaspata mamica din China Centrala a dat nastere unui baietel care cantarea nici mai mult, nici mai putin de 7 kg. Caz extrem de rar, micutul era de doua ori mai greu decat un bebelus obisnuit, lucru care i-a uimit pana peste masura pe specialisti, care au recunoscut ca astfel de cazuri nu sunt foarte dese. 

Micutul se numeste Chun Chun si a venit pe lume prin intermediul unei operatii de cezariana, intrucat mama lui in varsta de 29 de ani nu ar fi putut sa il nasca natural datorita greutatii si dimensiunilor lui aproape uriase.

Caz aparte, micutul i-a surprins pe medici mai ales pentru ca are parinti obisnuiti, cu inaltimi si greutati normale, ele nejustificand “voinicia” celui mic.

Desi a nascut un bebelus mare, mama copilului a sustinut ca sarcina ei a fost una usoara, fara probleme si ca este mandra de puiul ei sanatos.

Chun Chun este cel mai mare bebelus nascut vreodata in China, el batand recordul unui copil nascut in 1949.

related posts

Modifică setările cookies