Paris Jackson îl va juca pe Iisus Hristos în noul film indie "Habit", alături de Bella Thorne


Paris Jackson a obținut, poate, cel mai controversat rol din cariera ei de actriță, interpretându-l pe Iisus Hristos în noul film indie ”Habit”.


Actrița și fiica lui Michael Jackson, în vârstă de 22 de ani, va juca alături de Bella Thorne în noul film indie.Filmările s-au încheiat deja, iar proiectul este în post-producție, deși în acest moment nu există planuri de lansare.

Voltage Pictures se va ocupa de vânzările internaționale în acest moment, compania Elwes 'Elevated Films reprezentând drepturile de distribuție din SUA.

Acest rol este cel mai recent din cariera sa de actriță, care și-a început drumul în actorie cu rolul ei de Rachel Wells în serialul Fox TV.

Povestea este despre o fată inteligentă petrecăreață (Bella Thorne) care are fetish-uri cu Iisus, care se pune într-o situație dificilă. După ce se află în mijlocul unei tranzacții violente de droguri, găsește o cale de ieșire prin a se preface că este călugăriță, de unde și titlul.

Unii fani consideră că schimbarea de gender a lui Iisus și, în general, subiectul peliculei este o blasfemie, iar Paris Jackson nu merită acest rol.

 

Ce nume crezi că va avea copilul lui Smiley? - Trending Review cu Daragiu - episodul 41

  • Paris Jackson îl va juca pe Iisus Hristos în noul film indie Habit , alături de Bella Thorne

related posts

Modifică setările cookies