Poza care a incins imaginatia a milioane de barbati din intreaga lume. De ce au fost toti cuceriti de un detaliu super hot


Are 28 de ani si este mostenitoarea unei averi impresionante. Barbatii au reusit insa sa treaca peste aceste calitati greu de ignorat in mod normal si au fost cuceriti de niste imagini super hot cu ea.


Tamara Ecclestone este una dintre cele mai mediatizate milioanare din Marea Britanie. Mai exact, fiica patronului Formula 1 face tot ce poate pentru a atrage atentia presei – plan care ii reuseste de fiecare data - si profita de statutul de vedeta si pentru a face tot felul de pictoriale.

Imbracata numai in haine sumare si incercand sa isi etaleze cele mai frumoase trasaturi, Tamara a acceptat recent sa pozeze pentru revista pentru barbati Playboy, unde le-a aprins domnilor imaginatia domnilor cu un detaliu inedit.

Sexy, dar plin in acelasi timp de bun gust, pictorialul o surprinde pe milionara imbracata intr-o rochie neagra, de tip sirena, care i se muleaza pe trupul perfect sculptat.

Ca orice fotografii marca Playboy insa, cele in care Tamara este personajul principal dezvaluie posteriorul perfect al divei si spatele sexy al acesteia.

Desi nu la fel de dezgolita ca alte vedete Playboy, Ecclestone mizeaza pe acest detaliu de efect, care i-a innebunit pe barbati.

Tu ce parere ai despre metoda la care a apelat pentru a fi sexy si plina de stil in acelasi timp? Iti place poza?

  • Poza care a incins imaginatia a milioane de barbati din intreaga lume. De ce au fost toti cuceriti de un detaliu super hot

related posts

Modifică setările cookies