Prima declaratie a Iuliei Albu. Care este adevaratul motiv pentru care a divortat de Mihai


In ultimele zile, presa mondena autohtona a fost lovita de vestea unui divort, de data aceasta protagonistii fiind nimeni altii decat Iulia si Mihai Albu. Cei doi au decis sa puna punct unei casnicii de 8 ani, chiar daca au o fetita impreuna.


Care au fost insa adevaratele motive care au dus la despartirea celor doi? Cum comenteaza Mihai si, mai ales, Iulia cele intamplate?

Ei bine, in timp ce apreciatul designerul de pantofi a spus ca au hotarat de comun acord sa se desparta si ca nu mai este calde intors, mai tanara lui sotie sustine altceva.

"Nu mi-am dorit sa ies cu declaratii pe acest subiect. Este viata noastra privata si nu este normal sa fim panditi de paparazzi. Imi pare rau ca s-a ajuns in situatia asta. El a dorit divortul. Este adevarat ca planurile noastre au fost mai tot timpul diferite. Probabil faptul ca eu am avut si am o cariera nu a fost pe placul lui Mihai. A fost o problema si faptul ca lucram in acelasi domeniu", a spus ea, prin telefon, pentru WowBiz.

La randul lui Mihai a tinut sa mai faca o serie de precizari in cadrul emisiunii Happy Hour: "Au existat neintelegeri si, in sfarsit, am hotarat sa facem acest pas. Nu au fost motive gen gaina ei sau ca a ales o cariera in moda, ca umeaza studii... Astea sunt lucruri ok, onorabile si incerc sa fiu alaturi de ea. Pur si simplu alegerile noastre nu coincid sau caile pe care am ales sa mergem nu se potrivesc. Avem o relatie civilizata, am ajuns la aceasta solutie prin care ne-am pus de acord ca nu ne mai intelegem si ca ceva trebuie schimbat.Toate actiunile noastre s-au suprapus intr-un mod nefericit si nu am gasit cale de mijloc".

Ce parere ai despre declaratiile celor doi? Te-a surprins vestea despartirii?

related posts

Modifică setările cookies