Printul George a inceput scoala, insa mama lui nu i-a putut fi alaturi. Ce s-a intamplat cu Ducesa


Kate, Ducesa de Cambridge, era asteptata sa isi duca fiul la scoala, impreuna cu sotul ei, insa cei de la Palatul Kensington au dat vestea de care se temeau toti.


Ducesa sufera de aceleasi stari de rau acute pe care le-a suferit si in primele doua sarcini. Afectiunea poarta denumirea stiintifica de Hyperemesis Gravidarum, iar simptomele includ stari grave de rau, greata severa si ameteala.

Un purtator de cuvant al Palatului Kensignton a declarant: “Din pacate, Ducesa de Cambridge nu simte bine deloc si nu ii va putea tine companie Printului George in prima lui zi de scoala. Ducele de Cambridge il va aduce pe print la scoala asa cum este planuit.”


 

De cand au anuntat public cea de-a treia sarcina, Kate a trebuit sa renunte la doua evenimente publice la care trebuia sa participe ca parte din indatoririle regale din cauza afectiunii de care sufera.

“Ducesa vroia mai mult decat orice sa fie alaturi de fiul ei in aceasta zi importanta. Dar s-a simtit extrem de rau in aceasta saptamana.” a mai declarat purtatorul de cuvant al Palatului Kensington.
Printul William a declarant ca sotia sa se simte bine, dar ca “nu poate sa doarma prea mult in aceste momente”.

Familia Regala Britanica a anuntat inca din august ca mostenitorul Tronului va urma cursurile scolii private Thomas's Battersea din Londra. Scoala din sud-vestul Londrei are 540 de elevi, baieti si fete cu varste intre 4 si 13 ani. Tanarul print va face parte din aceasta scoala mixta, care costa 5.650 de lire sterline pe semestru, si care se axeaza pe arte, sporturi si activitati in aer liber. Scoala urmeaza curriculumul national cu profesori specialisti in arta, balet, teatru, IT, franceza, muzica si educatie fizica.

Scoala Thomas's este onorata ca obiectivele si valorile ei sunt apreciate de altetele pentru educatia printului George.


 

  • Printul George a inceput scoala, insa mama lui nu i-a putut fi alaturi. Ce s-a intamplat cu Ducesa

related posts

Modifică setările cookies