Radu Valcan si-a dus mama la premiera filmului “Eclipsa” VIDEO EXCLUSIV!


Premiera celui de-al treilea film din seria Twilight a provocat isterie in toata lumea. Desi actorii principali nu au venit si la lansarea oficiala din Romania, vedetele s-au inghesuit sa vada mult asteptatul film. Printre ele s-a numarat si Radu Valcan, care nu a mers singur, ci insotit de mama sa.
 


Desi nu se numara printre filmele sale preferate, Radu Valcan a fost curios sa afle cum decurge povestea de dragoste dintre Bella si Edward. Asa ca, a raspuns prezent invitatiei de la lua parte la aniversarea a 10 ani de Hollywood Multiplex, in cadrul caruia s-a difuzat filmul "Eclipsa". Actorul care va juca din toamna in noul proiect Media Pro Pictures pentru Acasa s-a regasit oarecum in povestea actorilor principali.

“Dragostea platonica cred ca am trait-o toti la un moment dat si e o chestie din care avem de invatat,” a declarat Radu.

La capitolul protagonista preferata din seria Twilight, Radu Valcan o alege pe actrita principala. “Pe langa faptul ca e foarte frumoasa, e si foarte talentata,” o descrie Radu pe Kristen Stewart.

Poti sa urmaresti filmul Eclipsa la Hollwood Multiplex pana in data de 8 iulie. Vezi programul aici.

  • Radu Valcan si-a dus mama la premiera filmului “Eclipsa” VIDEO EXCLUSIV!

related posts

Modifică setările cookies