Ramona Gabor își strigă durerea pe internet

Sora Monicăi Gabor este îndurerată, una dintre cele mai bune prietene de-ale ei s-a stins din viață. Ramona Gabor este devastată după moartea prietenei sale, Ira Von Furstenberg, și a transmis un mesaj emoționant în mediul online.

„În absența ta, lumina ta continuă să strălucească puternic în inimile pe care le-ai atins. La revedere, dragă prietenă, spiritul tău mă va călăuzi mereu. Odihnește-te în pace, suflet frumos”, a fost mesajul pe care Ramona Gabor l-a postat pe contul ei de Instagram.

În urmă cu ceva timp, sora Monicăi Gabor le-a povestit urmăritorilor săi din mediul online cum a cunoscut-o pe Ira și cum au ajuns să aibă o relație atât de specială, neștiind ce tragedie va urma.

„Acum opt ani, într-unul dintre orașele mele preferate, Hong Kong, am cunoscut această femeie minunată care se întâmplă să fie o prințesă. Nu știam că întâlnirea noastră întâmplătoare va înflori într-o prietenie frumoasă. De-a lungul anilor, legătura noastră s-a adâncit și am fost martoră la bunătatea autentică, natura iubitoare și înțelepciunea care radiază din ea. Recent, am avut privilegiul de a-i citi cartea, „IRA – Viața și vremurile unei prințese”- o călătorie sinceră prin experiențele ei. În acele pagini, am descoperit un adevăr profund- că, în ciuda diferitelor noastre medii, toți suntem fundamental la fel. Sub titluri și distincții, împărtășim fire comune de bucurie, durere și urmărirea scopului. Sunt atât de recunoscătoare că am un suflet atât de inspirator în viața mea. Prin ea, am învățat că adevărata noblețe constă în felul în care îi tratăm pe ceilalți. Povestea ei a devenit un far al înțelegerii, amintindu-mi că, în ciuda căilor noastre variate, suntem egali în capacitatea noastră de a îndura, a iubi și a crește.

În capitolele cărții ei, am găsit nu numai povestea unei prințese, ci și o narațiune universală despre rezistență, compasiune și frumusețe care iese la iveală atunci când îmbrățișăm asemănările care ne leagă. Iată prietenia, poveștile împărtășite și realizarea că, în marea poveste a vieții, suntem cu toții capitole ale aceleiași cărți.”, a fost mesajul pe care Ramona Gabor l-a postat pe Instagram, cu doar câteva săptămâni înainte ca prietena ei să se stingă din viață.

Sursă foto: Instagram