Reese Witherspoon si Nicole Kidman vor fi platite cu 7 milioane de dolari pentru a juca in sezonul 2 din Big Little Lies


Reese Witherspoon si Nicole Kidman stabilesc un nou record in televiziune. Actritele vor fi platite cu cate 7 milione de dolari pentru a juca in sezonul 2 din serialul Big Little Lies (Marile Minciuni Nevinovate).


Reese Witherspoon si Nicole Kidman vor juca in sezonul 2 al serialului Big Little Lies. Desi ar fi trebuit sa fie o miniseries de doar 7 episoade, succesul de care s-a bucurat i-a facut pe producatori sa se gandeasca la o continuare a povestii. A fost nevoie de un Glob de Aur si de un premiu Primetime Emmy pentru cea mai buna miniserie pentru a ajunge in punctul in care sa se discute de sezonul 2 din Big Little Lies. 


 

#100daysofhappiness #Day17 #BigLittleLies #SoGood #Obsessed ????

A post shared by Ollie Rea (@lawwburrollie) onDaca pentru primul sezon Witherspoon si Kidman au fost platite cu sume intre 250.000 de dolari si 350.000 de dolari per episod, pentru sezonul 2, care avea avea tot 7 episoade, se zvoneste ca vor ajunge la suma de 1 milion de dolari. 

Filmarile pentru cel de-al doilea sezon vor incepe in primavara acestui an, dar va ajunge pe micile ecrane abia in 2019.Big Little Lies este bazat pe cartea cu acelasi nume, scrisa de Liane Moriarty, si spune povestea unei comunitati din Monterey, California, unde se petrece o crima.

related posts

Modifică setările cookies