Regina Letizia, o aparitie in rosu. Cum a venit imbracata, de aceasta data, cea mai stilata fata regala


Regina Letizia a facut din nou deliciul fanilor, cu o aparitie superba. Imbracata intr-o rochie rosie, eleganta si indrazneata in acelasi timp, cea mai stilata dintre regine a stralucit. 


Este comparata adesea cu Printesa Diana, datorita modului in care combina eleganta cu ultimele trenduri, fara sa se indeparteze de conduita pe care i-o cere statutul pe care il are.

Regina Letizia a fost jurnalista, inainte sa se logodeasca cu printul Felipe si a mai avut o casatorie la activ – doar civila, din fericire pentru ea. Chiar daca aveau in spate 10 ani de relatie, ea si primul sot au divortat dupa un an. La 4 ani distanta, spre surprinderea multor spanioli, casa regala i-a anuntat logodna cu printul Felipe. Letizia straluceste la fiecare aparitie si, ce e mai impresionant la ea este ca indrazneste. 

La ultimul eveniment la care au fost prezenti, Regii Felipe si Letizia ai Spaniei au aratat extrem de bine si au parut absorbiti unul de celalalt. Cei doi sunt adesea surprinsi privindu-se si zambindu-si unul celuilalt, lucru nu prea intalnit in randul fetelor regale din intreaga lume.


Mai multe imagini in galeria foto de mai jos: 

  • Regina Letizia, o aparitie in rosu. Cum a venit imbracata, de aceasta data, cea mai stilata fata regala

related posts

Modifică setările cookies