Rita Ora, un spectacol din cap pana in picioare. Cum a venit cantareata imbracata si ce au surprins fotografii


Nu de putine ori s-a spus despre ea ca ar avea o indrazneala iesita din comun si ca este una dintre vedetele care se simt extrem de bine in propria piele. Dovezi apar de la o zi la alta, ce-i drept.


Vedeta de 26 de ani este cunoscuta pentru aparitiile sale excentrice si a bifat poate cele mai multe accidente vestimentare de pe covorul rosu. Atat de multe incat nici nu le mai percepe ca pe ,,accidente" sau ca pe ceva ,,negativ".

Ultimele imagini surprinse cu focoasa cantareata o arata intr-o serie de tinute care de care mai sexy, insa una ne-a atras atentia in special. Imbracata intr-un body negru, care lasa la vedere mai mult decat si-ar dori o femeie obisnuita, Rita pare complet imbracata atunci cand o vezi...de la spate. Infasurata intr-un platon lung, rosu, tinuta ei pacaleste ochii, pana cand se intoarce cu fata.


Body-ul i-a provocat pe fotografi sa o pozeze din toate unghiurile, iar incaltamintea asortata la acest outfit nu poate fi nici ea trecuta cu vedere. Sandalele lungi, de tip gladitor, multicolore, cu franjuri si pietre colorate, te fac sa nu poti privi nicaieri in alta parte (nici macar la lenjeria intima pe care paparazzi au reperat-o imediat). 

Nu gresim sa spunem ca Rita se afla la intrecere cu Rihanna, o alta pasionata a pantofilor excentrici, nu-i asa? :)

Vezi mai multe imagini in galeria foto de mai jos:

  • Rita Ora, un spectacol din cap pana in picioare. Cum a venit cantareata imbracata si ce au surprins fotografii

related posts

Modifică setările cookies