Rosie Huntington-Whiteley a facut senzatie la petrecerea dupa MET Gala. Cat de sexy a fost vedeta


Rosie Huntington-Whiteley a fost considerata una dintre cele mai sexy aparitii de la MET Gala, tinutele pe care le-a purtat atat la eveniment, cat si la petrecerea care a avut loc dupa fiind foarte provocatoare.


Dupa ce a aparut pe covorul rosu intr-o rochie aurie, cu o crapatura adanca pe piciorul stang, creatie Versace, iubita lui Jason Statham nu s-a lasat mai prejos nici la party-ul care a fost organizat dupa faimosul eveniment.

Modelul de 27 de ani a ales sa poarte tot o creatie Versace, o salopeta cu pantalon scurt, peste care era petrecuta o bucata de material, lasand impresia unei rochii de gala, decolteul adanc fiind unul dintre atractiile tinutei. 

Chiar daca acum este considerat unul dintre cele mai de succes modele la nivel international, Rosie Huntington-Whiteley a declarat intr-un interviu pentru EDIT Magazine ca la inceputul carierei a avut parte de tot felul de piedici.

"Am inceput modelling-ul la 16 ani, iar toti ma luau in considerare mai mult pentru reclame. Mergeam la castinguri si mi se spunea ca par prea sanatoasa. Am ajuns sa consider asta un compliment", a declarat aceasta.

Iubita lui Jason Statham este unul dintre cele mai apreciate modele internationale, care a reusit sa dea lovitura si in lumea filmului. S-a remarcat ca model Victoria's Secret, iar la Hollywood a devenit populara dupa aparitia din Transformers, acolo unde i-a luat locul lui Megan Fox.

  • Rosie Huntington-Whiteley a facut senzatie la petrecerea dupa MET Gala. Cat de sexy a fost vedeta

related posts

Modifică setările cookies