Rosie Huntington-Whiteley, aparitie incantatoare pe strazile din New York. Cum a fost surprinsa iubita lui Jason Statham


Rosie Huntington-Whiteley isi continua ascensiunea in plan profesional, iar frumoasa blonda isi face loc si in universul cinematografic.


Frumoasa britanica a aparut in Mad Max: Fury Road, film care ruleaza in aceasta perioada in cinematografe si care se bucura de un real succes. 

Iubita lui Jason Statham a fost surprinsa de paparazzi in timp ce iesea dintr-un hotel din New York, imbracata intr-un outfit de inspiratie rock.

Rosie a purtat un costum format dintr-o fusta mini si un sacou din piele si o camasa din matase olive, desfacuta pana in dreptul bustului.

Iubita lui Jason Statham este unul dintre cele mai apreciate modele internationale, care a reusit sa dea lovitura si in lumea filmului. S-a remarcat ca model Victoria's Secret, iar la Hollywood a devenit populara dupa aparitia din Transformers, acolo unde i-a luat locul lui Megan Fox.

Inainte de a avea o relatie cu Jason, Rosie s-a intanit cu Ty Wood, unul dintre fii lui Ronnie Wood si Olivier Martinez, actualul sot al lui Halle Berry. Ultima relatie stabila a lui Jason Statham s-a terminat in 2004, cand s-a despartit de  Kelly Brook, dupa 7 ani in care au format un cuplu. 

  • Rosie Huntington-Whiteley, aparitie incantatoare pe strazile din New York. Cum a fost surprinsa iubita lui Jason Statham

related posts

Modifică setările cookies