S-a aflat cel mai bine păstrat secret al Thaliei. Ce face pentru a avea un ten de bebeluș la 46 de ani


La aproape 47 de ani, Thalia pare să fi descoperit secretul tinereții veșnice . Are un ten impecabil, pentru care este invidiată de milioane de tinere din lumea întreagă.

Tag-uri: #Thalia #ten #secret

Thalia le-a împărtășit fanilor săi adevărul despre tenul ei. Vedeta  a postat pe contul său de Instagram o fotografie, care face lumină în acest caz. Artista s-a lăsat fotografiată în mijlocul unei ședințe cosmetice.  Imaginea însoțită de textul  "O nouă piele"  i-a adus peste 50.000 de aprecieri încă de la primele orel de la postare. 

 

 

New skin, baby! ;-) ✅ #skincare #beauty #mask #treatments #cute

O postare distribuită de Thalia (@thalia) pe


Totuși, mulți dintre fanii actriței nu s-au lăsat convinși că acesta este adevăratul secret al tenului luminos și făro niciun rid. Thalia a fost aspru criticată în repetate rânduri  pe rețelele de socilizare, pentru ar fi exagerat cu botoxul, după ce  a apărut cu fața umflată și fără nicio expresie firească. 

În trecut, vedeta a fost ținta zvonurilor potrivit cărora și-ar fi scos coastele pentru a avea o talie minusculă, însă ea nu a recunoscut niciodată acest lșucru. Mai mult, a ironizat aceste supoziții de câte ori a avut ocazia. 
Ea a spus mereu că felul în care arată se datorează genelor bune, unei diete echilibrate și orelor multe petrecute în sala de sport. 
 


 


 


 

  • S-a aflat cel mai bine păstrat secret al Thaliei. Ce face pentru a avea un ten de bebeluș la 46 de ani

related posts

Modifică setările cookies