Schimbare de stil remarcabila in doar cateva ore. Cum a aparut Rosie Huntington-Whiteley dupa ce a fost la sala


Considerata unul dintre cele mai sexy modele din lume, Rosie Huntington-Whiteley ia in serios acest statut.


Britanica de 28 de ani a fost surprinsa de paparazzi in timp ce se indrepta spre o sala de sport din Los Angeles. Imbracata intr-o pereche de leggins si o bustiera din Lycra, Rosie s-a facut remarcata datorita fizicului perfect tonifiat. 

Dupa cateva ore, Rosie si Jason Statham au fost fotografiati in momentul in care ieseau dintr-un restaurant din LA.

Atat actorul, cat si frumoasa blonda au optat pentru tinute all black, pantalonii si geaca de piele in care era imbracata Rosie transformand-o intr-o adevarata diva.

Iubita lui Jason Statham este unul dintre cele mai apreciate modele internationale, care a reusit sa dea lovitura si in lumea filmului. S-a remarcat ca model Victoria's Secret, iar la Hollywood a devenit populara dupa aparitia din Transformers, acolo unde i-a luat locul lui Megan Fox, dar si in Mad Max: Fury Road.

"Am fost norocoasa de-a lungul carierei. Modeling-ul este o industrie predominent a femeilor, iar asta reprezinta un avantaj. Ma pot descrie drept o feminista. Cred in drepturile egale si in ideea ca femeile pot face tot ceea ce isi doresc", a declarat Rosie intr-un interviu pentru HuffPost Live.

  • Schimbare de stil remarcabila in doar cateva ore. Cum a aparut Rosie Huntington-Whiteley dupa ce a fost la sala

related posts

Modifică setările cookies