Se intampla si la "case mai mari". Greseala jenanta de Photoshop pe coperta Vogue, observata de fani


Numarul din martie al revistei Vogue isi doreste sa sarbatoreasca diversitatea, motiv pentru care pe coperta apar sapte modele de etnii, culori si conformatii diferite. Foarte frumos, spun fanii, daca nu ar fi incercat sa o faca pe modelul plus-size Ashley Graham sa para mai slaba, iar mana lui Gigi Hadid mai lunga cu vreo jumatate de metru :) 


Pe coperta celui mai nou numar Vogue apar imbratisate, la plaja, Gigi Hadid, Kendall Jenner, Ashley Graham, Adwoa Aboah, Liu Wen, Vittoria Ceretti si Imaan Hammam. Ideea revistei a fost laudata de fani, insa acestia nu au iertat faptul ca editorii foto au folosit Photoshopul in mod grosolan.

Se vede cu ochiul liber ca modelul plus size Ashley Graham a fost slabit cu cateva kilograme, iar mana lui Gigi Hadid este suspect de lunga, trecand peste Kendall Jenner si ajungand sa o cuprinda de talie pe Ashley.

"De-a dreptul revolutionar ar fi sa nu Photoshopati singura femeie plus size din aceasta imagine. Sunteti atat de ipocriti, este dezgustator", le-a scris un fan pe Instagram, referindu-se la mesajul de pe coperta Vogue - "Revolutia frumusetii - nicio regula este noua regula".

"Mainile lui Gigi sunt kilometrice... "revolutia frumusetii", dar tot incercati sa o faceti pe Ashley Graham sa para slaba. Puneti in practica si executati propriul mesaj", le-a scris altcineva.

  • Se intampla si la case mai mari . Greseala jenanta de Photoshop pe coperta Vogue, observata de fani

related posts

Modifică setările cookies