Secretul Alinei Eremia pe care sigur nu il stiai. Cum procedeaza ca sa afle mai multe lucruri despre cei din jurul ei, fara sa ii intrebe direct


Chiar daca serialul "Pariu cu viata" s-a terminat, Alina Eremia inca face parte din LaLa Band si este un adevarat idol pentru noua generatie de copii si adolescenti care au urmarit serialul si care continua sa asculte hit-urile formatiei fenomen.


Pentru ca nu de multe ori are ocazia sa vorbeasca despre ea asa cum este, adica despre tanara Alina Eremia, nu personajul Ioana, am provocat-o sa ne raspunda la cateva intrebari personale. 

Am fost curioase sa stim daca tanara extrem de talentata crede in zodii sau horoscop si am intrebat-o intr-un interviu exclusiv in ce masura se ghideaza dupa previziunile astrologice atunci cand vine vorba despre viata ei personala.

"Obisnuiam sa citesc zilnic horoscopul, acum nu mai reusesc din cauza lipsei de timp. Nu pot spune ca ma incred in horoscop, dar sunt unele lucruri legate de zodii care pot defini caracterul persoanelor nascute intr-o anumita luna a anului, deci care s-au nascut intr-o anume zodie", ne-a lamurit Alina.

Asadar, vedeta La La Band reuseste sa isi faca o parere generala despre cei din jurul lor in functie de perioada in care s-au nascut, insa, bineinteles, nu se ghideaza doar dupa aceste date pentru a eticheta o persoana.

Stiai acest lucru despre Alina? Tu ce parere ai despre previziunile despre zodii si despre horoscop?

related posts

Modifică setările cookies